Hjärnan i högvarv

Helt tom i skallen, eller full med ny information. Hjärnan har gått i högvarv dem senaste 13 timmarna. Nya intryck, massa med information och sen försöka sålla bort sådan info som inte är så viktig. Det har varit en jätte rolig dag och mesta del ute i det fina vädret. Så jag känner mig helt slut i skallen men ändå så känns det som kroppen är pigg eller nåt.
Dagen började väl inte så bra... lille-man fick för sig att han skulle vakna klockan 4. Han fick tjattra en stund i sin säng i hopp om att han skulle somna om, till slut bar jag honom in till mig O Johan. Höll på att slumra till, men vaknade pigg klockan 5 av att Douglas tyckte det var jätte kul att picka på mig:) Men tack o lov att jag har haft fullt upp idag, så jag inte har kunnat känna att jag var trött.
Men i morgon ni.... ska jag sova ut, till minst klockan 8 (men jag kommer väl att vakna klockan 6 som vanligt)
Kevin är hos sin pappa tills imorgon, han kommer hem efter skolan, Douglas Sover hos mamma och Johan jobbar. Så förutsättningarna är juh stora att jag sover lääänge. NOT, morgon piggare människa får man leta efter;)

Näee om man ska ta sig en välförtjänt dusch och sen varva ner framför TV:n

PUSSSS

Morsdag

Sötaste lille Kevin kom hit innan med en bukett rosor.


Utav Douglas fick jag två trisslotter och det var t.o.m vinst på dem, totalt hundra spänn.
Gulligaste ungarna i hela världen.

Åt mat hos svärföräldrarna och tog med oss lilleman hem, nu är allt som det ska. Visst är det skönt att bara vara själva ibland, men ännu bättre när barnen är hemma och det händer lite saker.

Ingen skola i morgon, det känns konstigt. Ska gå bredvid på kängurun, från 8-21. Blir en lång dag men väldigt kul. Doggeman ska vara hos mamma för Johan jobbar.
Så nu i sommar har jag tre jobb förhoppningsvis:) Schema lag som personlig assistent, inringare på vilgot o Kängurun. Dem 2 sist nämda vill jag juh satsa på när jag är färdigutbildad, så det gäller att ta vara på alla tider jag får där ifrån.

Undra när det fina vädret kommer? Sol o värme, så man kan få lite färg på sina bleka ben.

Eva-Johan-tid

Det hände inte så mycket igår, jag o lilleman åkte till mamma. Douglas är juh lite små förtjust i sniglar, så han blev paff när han såg mamms vinbärsniglar(heter det så). Dem är stora iaf. Så han stod där bara och sa -STOOOO STOOOO
Han ska juh vara där i morgon under tiden jag jobbar, så då kan han utförska dem mer.


Klockan 6 igår, kom jag o Johan på att vi ville ha Eva-Johan-tid, så vi packade ihop douglas o lämna han hos farmor o farfar.
Så vi öppnade skumpan som vi fick när vi flyttade hit.


Gick till Martin o Irene och tjata lite, som slutade med att vi gick ut på Mangos.



Nu ska jag bara vara en stund, innan Douglas kommer hem. Ligga i soffan, hitta någon halv bra film och käka chips. Bara för att man aldrig kan göra det när barnen är hemma.
Hörs sen

gummibjörn

Igår kväll kom My O Johan. My hade med sig två påsar med kläder som jag får titta igenom, det som är begagnat för en annan är nytt för någon annan;)
Satt o prata en stund, sen var det godnatt för min del.
Vaknade 00.30, med värsta host attacken. Men samtidigt som jag hosta fortsätte jag att drömma. Helt sjuk dröm. Jag drömde att vi i klassen sjöng student sången, fast till melodin "jag är en gummibjörn". Det var inte lätt. Till slut gick jag upp och tog host medicin.


Nu känner jag en stank här hemma, så det är dax att byta blöja.

drinkmix

Fredagsmys är det allt, Douglas var med till 19.30. Myste i soffan och tittade i böcker. Sen när han la sig plockade jag fram ost o kex och så unnade jag mig en jordgubbsdrink;) Mosade jordgubbar, sprite och bacardi.

Men tröttheten sa sitt, så jag slumra till i soffan och vaknade av ett sms ifrån Johan. Sen skicka My ett sms och fråga om hon kunde komma förbi en snabbis. Så nu sitter jag här o väntar...

true friends

Vilken känslomässig dag, saken gjorde det väl inte att man var trött efter nattens jobb (LINA jag är inringare på ett behandlingshem för ungdomar). Det tog hårt att separeras ifrån tvåorna och jag som är så känslig av mig fällde 1000 tårar. Det tyngsta är nog att My flyttar ända upp till Gävle, hos henne fann jag verkligen en sammasinnad vän(eller vad det heter). Dem andra goa, bor juh lite närmare.




Men nu är det sommarlov eller ja... sommarjobb. Skulle varit gött att vara hemma hela långa sommaren och haft fint väder och bara va.

Nu ska jag o Dogge-man åka o fixa lite gött fredagsmys till han o mig.

redo to goooo

Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet, det har varit en bra natt att jobba.
Nu har jag gjort i ordning mig och väntar på att jag ska åka, till skolan. Sista gången jag åker dit på 10 veckor eller nåt.
Sen efter det är det utv.samtal för Douglas, så får vi se om han sköter sig.
Skriver mer sen,

Ledsen i ögat

Tårarna vill tränga sig igenom, en klump i magen. Dem härliga människorna som jag har lärt känna under detta läsår som går i 2:an slutar i morgon. Visst så ses vi förhoppningsvis igen, men det är inte samma sak, jag har umgåtts med dem 5 dagar i veckan i 40 veckor. Det är tungt!
Lycka till nu som fritidsledare,
LOVE JOS!!!

ute dag te duga

Det har varit en riktig ute dag idag, först så gick vi 8 km, jag försökte hålla ett snabbt tempo men jag fick ont i smalbenen så jag o Alex sakta ner lite. Men Märtha fortsätte att hålla tempot och kom först in bland tjejerna och vann 2 biobiljetter. Sen var det grillning och sen hade vi 1:or 5 kamp.
Dem ringde ifrån hemmet innan och fråga om jag kunde jobba natten och självklart kan jag det, klirr in i kassan.
Nu på kvällen så gick jag o Douglas till Kevins skola och lyssna på barnen när de sjöng och de var så duktiga. Tur med vädret hade vi oxå, så vi satt ute. Härligt härligt



Douglas lyssnade på brorsan.


Kevin med sina fröknar.


Lite lek hann vi med och.

Svärmor var här med en fin lampa, som passar perfekt i hallen


Vi kom i mål på 1,25. Detta är veckans trä...

dsc01124 (MMS)

Vi kom i mål på 1,25. Detta är veckans träning de;)


Märtha, Alexandra o jag går trampen

dsc01114 (MMS)

Märtha, Alexandra o jag går trampen


Det här kan jag äta hela tiden, för det är...

dsc01112 (MMS)

Det här kan jag äta hela tiden, för det är så jäkla gött.


Trampen

Har inte sovit så gott inatt, rättare sagt oroligt. Jag har inte haft ont i munnen, så jag vet inte varför jag har sovit som en kratta.
Vi börjar inte förrens 9.45 i dag, skönt att dega lite innan vi börjar. Idag är det "Trampen" i skolan. Det är någon traditions grej, att man ska gå 8 km, sen kan man vinna ett pris. Efter det är det grillning, sen är det lekar som vi fritidsledare håller i. Så hoppas det är bra väder, det ser ut så nu iaf. Solen lyser och det är moln fritt, men det kan juh ändras.
Jag tittade på kort i mobilen igår och insåg att jag var mycket smalare förra sommaren. Så det är mitt mål denna sommar. Sen om jag får en crosstrainer i födelsedagspresent, så kanske jag kan lösa det:) Jag tror faktiskt inte att jag låter den stå där bara och samla damm, problemet kommer kanske att vara att Douglas vill stå på den samtidigt som jag.

Ikväll är det vårfest på Kevins skola, dem ska sjunga 11 sånger säger han. Det är så härligt att lyssna på barn när dem sjunger och speciellt sommarsånger.

Mitt mål... Sommaren-09

dsc00554 (MMS)

Mitt mål... Sommaren-09


busunge

Douglas har varit jätte trött på kvällen, men när äntligen klockan blev så mycket så att det var tid att gå o lägga sig. Var han övertrött och skulle göra allt annat än att krypa ner i sin säng.

Vart är Douglas?

Jaha där!


Sen mys i soffan med den bäste, men det slutade med att jag somnade. Det är väl så när all spänning o nervösitet har lagt sig. När jag vakna till, så kände jag att det var bäst att sätta sig här framför datorn och så hitta jag mjuka chips i skåpet och det passar mig perfekt. Men det är lite svårt att äta, huvudet får jag ha på sidan när jag tuggar så inte smulorna hamnar på den andra sidan.

Nu ska jag surfa vidare, God natt på er

tjoohoo

Inte blev det någon vila ute på altan, för solen hade försvunnit. Tuuupist!
Bedövningen börjar släppa, lite iaf. Men jag är sjukt sugen på godis, men det är väl ingen idé att stoppa i munnen. Då kommer det väl att fastna i hålet där tanden var:/
Kevin har åkt till sin pappa idag, så det är tomt o lugnt på samma gång. För Douglas blir helt omöjlig när han är hemma, göra allt kevin gör och vara där han är hela tiden. Så det är lite tystare nu.

Hitta lite gamla kort på mobilen som jag bjuder på:)

sommaren-08


Sommaren-08 Mösseberg





Där var inte lilleman stor

LEKSING

Tuva o Kevin sommar-08






En tand borta

Munnen är helt bortdomnad, jag har två tussar i munnen och en tand mindre. Men det gick bra ändå att ta bort en tand, trodde att det skulle vara värre. Johan sa juh innan jag åkte att när han tog bort en tand så hacka dem sönder tanden, det lät inte så mysigt. Precis innan jag skulle in så träffa jag en som sa samma sak, att dem hackar sönder tanden först. Så jag var skit nervös och berättade för dem vad de andra hade sagt vad dem skulle göra. Men han sa att han bara skulle bända den och svish var den borta. Hepp nu känner jag att jag måste ta en alvedon och lägga mig ute i solen.

Tandläkare

God morgon, jag gick o la mig tidigt igår. Redan 21.30, men Douglas vakna klockan 5, fick välling och ville inte somna om. Så jag sätte honom i soffan och sätte på bolli. Själv så la jag mig i sängen (vårat sovrum är bredvid soffan) och drog mig en stund.
Idag är det planerings dag i skolan, inför nästa år och sen ska vi planera "Trampen" som är i morgon. Sen bjuds det på tårta, så det kan man inte missa, även fast jag var lite tveksam igår om jag skulle gå. För jag börja känna mig förkyld igen och ont i ögat. Men det känns lite bättre idag.

Oooo Nooo, jag ska till tandläkaren sen och dra ut en tand. Nej nej nej, vill inte. För några veckor sen gick jag till tandläkaren för första gången på 5 år, så det hade blivit ett par hål sen dess:/ Ett litet hål på en visdomstand i överkäken, så den tanden ska väck nu. Näää usch börjar känna mig jätte sjuk nu, får nog stanna hemma;)

Have a nice Onsdag

CSN

Nackdelen med att vara studerande är CSN! Denna månad får jag bara 2600, men jag slutar skolan 28 Maj. Så denna månad blir tjärv.
Men helt ärligt hur tänker CSN?
Man får dubbelt när man börjar skolan i Augusti, så tror dem att man kan spara till jul, för då får man oxå typ 3000 spänn. I januari så får man dubbelt, så då är det tänkt att man ska spara. I maj får man sista utbetalningen på ynka 2600, sen får man juh inget i Juni och hinna jobba i Maj är helt omöjligt. Nä jag tycker att CSN ska tänka om!!!

skorna

Det gick bra att jobba inatt, det var lugnt och skönt. Jobbade även imorse där jag ska vara assistent i morse. Klockan 12 i skolan så var det gemensam lunch med klassen och inte vilken lunch som helst. Utan beställning ifrån Barcelona. Var först lite skeptisk om jag skulle orka med skolan, men gratis pizza ifrån skolan tackar man inte nej till. Hihihi

Så nu har jag precis kommit hem med Douglas ifrån dagis och han har kommit i nån fas där han inte ska ta av sig ytterkläderna. Så han sitter här med skor o jacka i soffan och läser en bok.


Nu ska jag göra pannkakor, sen blir det lugn eftermiddag o kväll.

lek

Idag var det sista ledarskapet i lek, gud så kul det är att få leka av sig lite.
Alexandra hade Irlänsk julafton, va kul det är att se alla snurriga och va jobbigt det är att springa när det snurrar, hahaha.
Imorgon är det linjedag, så då är det fisketävling om det är fint väder annars sällskapsspel. Men jag kan inte vara med på förmiddan, för då ska jag jobba. Ska även jobba natt vaken natt, få se hur det går. Men jag ska lägga mig en stund nu. Jag som annars inte kan vara vaken längre än till klockan 11.

Skriver igen i morgon efter skolan, tjingeling.

fotsvett

Sitter här med mitt morgon kaffe och laddar inför dagens skola och nattens jobb. Douglas vakna 5.40, men vi låg och drog oss till 6.20. Det är mys på hög nivå, bättre start kan man inte få.
Wallgrens rör kommer om en timme. Så det är väl bäst att man gör i ordning sig lite.
Kevin tyckte att Douglas var lite jobbig igår kväll, så först så sa han att Douglas gör mig grå hårig. Sen andra gången så sa han, bara för att det skulle låta värre att han gör mig svart hårig, hahaha.
Apropå Kevin så kan han vara rätt så pinsam, han var med Johan och hans kompisar igår och fikade och sen i ishallen. Men iaf, så säger han till Johans ena kompis, det är tur att du är så lång för då känner inte du din fotsvett. För min mamma har jätte äcklig fotsvett. Haha, pinsam han är.

Nu ska jag greja lite, ha en bra dag mina kära bloggläsare:)

sommarbilder

Lite bilder från igår o idag:








snigel o en groda

Vilken härlig eftermiddag. Först så var jag ute o klippte gräset, sen var jag o Douglas på upptäcksfärd i trädgården. Först hitta vi en liten snigel som han sjöng för, sen hitta vi en liten groda. Som han var väldigt facinerad av.
Sen gick jag o barnen till lekplatsen och lekte en timma. På vägen hem mötte vi Hanna och barnen, så dem följde med hem. Så när äntligen Joline vaknade fick jag hålla henne. Douglas tyckte det var väldigt spännande med en bebis:)




Snart ska jag ta en välförtjänt ducsh:)

På väg till lekplatsen.

dsc01111 (MMS)

På väg till lekplatsen.


Livlig morgon

Vilken rolig fest igår, förfesten var helt perfekt. Men mangos var sisådär.
Jag, Alexandra, Terese, Frida O Eva hade köpt en present till My så att hon kommer att minnas oss när hon tittar på sakerna. Hon fick Sunes sommar och en trana staty. För jämt när det har varit en föreläsare på våran skola så får dem jämt en trana utav våran rektor.

Jag o Alex, innan vi gick till My.
Alex sov här i natt, lånade Kevins säng. Kan juh verkligen säga att det var full fart här i morse, barnen ville styla för henne. Så det var mer livat än vanligt;)

Nu väntar jag på steken som är i ugnen, sen ska jag ut i det härliga vädret. Behöver väl klippa gräsmattan.

Soldyrkare som deras mamma.

dsc00004 (MMS)

Soldyrkare som deras mamma.


Sommar?

dsc00002 (MMS)

Sommar?


Sommar?

dsc00003 (MMS)

Sommar?


Solen lyser, himlen är blå

Vaknade 7.20, när Johan kom in med Douglas och la han bredvid mig. Sen stack Johan till ishallen, Johan ska choacha skara laget i helgens matcher.
Douglas sätte sig i soffan och tittar på Bolli och äter smörgås. Jag sitter här med mitt morgon kaffe. Ljuvlig start på denna dagen. Ser ut som det kommer bli bra väder och.

Kevin klagar mycket på att han har ont i magen och mår illa. Har hört från många håll att det är rätt så vanligt i denna ålder, att det händer så mycket just nu och att de inte kan sortera alla känslor. Så det känner jag mig lugn med nu. Men från o med i förrgår så börjar han klaga på att det kliar över allt när han ska lägga sig. Hmmmm, vad kan det vara då? Jag sa till han igår att det kunde bero på att han var torr i huden, men då sa han Nej jag har juh haft blöta strumpor på mig. Hihihi gull unge.

Nu har Kevin kommit upp och det är redan full fart på dem. Douglas ska dra i Kevins filt hela tiden fast han har en egen. Det är inte lätt att ha en lillebror:)
Så nu bara på en minut har jag hört ordet SLUTA 25 gånger tror jag.

Talang

Moa ifrån Talang igår.



kalas trött

Nyss hemkommen från kalaset, det blev bara jag o Douglas som åkte hem. När Douglas blir trött, så blir han så pillig och "springig" så det var lite jobbigt att ha koll på han till slut. Kevin ville vara kvar och leka med flickorna och Johan ville vara kvar o dricka öl;) Thihihi.

En tröttis.

När jag kom hem så sätte jag på Tv:n, då sjöng Moa ifrån Skara i Talang. Vilken röst, säger jag bara!!!
Hepp om jag ska ta en öl kanske, en kall o gó en.

Jag och lilleman, snart kalas dax.

dsc01104 (MMS)

Jag och lilleman, snart kalas dax.


Borggårdsfest

Gud vilket piss väder, det regnar och jag tror jag hörde åskan innan.
På fontänen innan så blev det mycket information som jag redan visste, med det kuligaste var att testa hörlurar. Så man vet hur hörselskadade hör med hörsnäckor. Helt otroligt vad det fångade upp ljud runt omkring en. Så då förstår jag att många gamla tycker det är jobbigt på kalas, när det blir så mycket ljud.

Nu är det full fart på barnen, Kevin har Leo här o leker, så dem springer runt o jagar varandra och Douglas försöker springa efter:)

Snart så beger jag och barnen iväg på kalas, Johan kommer dit efter. Han är ledare på ishallen i helgen.

har precis bokat kevin på borggårdsfest som är i morgon. Läs här för mer info

svett

Helt genomsvettig är jag, efter jag har lämnat lilleman på dagis och det är ingen lång väg. Den så är det så fuktigt ute, så det märks inte att jag platta håret i morse.
Och snart ska jag bege mig till fontänen, finns la inget värre än att vara svettig.

Sol sol sol

Godmorgon, trodde att jag skulle få sova lite längre idag, för Douglas gick o la sig senare igår än vanligt. Men klockan 6 hörde jag hans ljuvliga stämma. Visst skulle det vara skönt att sova, men det är bättre att gå upp tidigt. Så slipper man stress sen.

Den sista veckan har jag funderat på ett nytt inköp... Crosstrainer. Förut har jag varit emot den idén, för jag har resonerat att den bara blir använd 3 gånger, sen står den bara och samlar damm. Men nu så är jag taggad, vi får se hur det blir.


Snart ska jag väcka Kevin, så han kan göra sig iordning inför skolan.

Igår kväll skrev jag att det skulle vara regn i helgen, men nu när jag kollar på smhi så har dem ändrat sig. Hoppas att denna prognosen stämmer.



trots

Nu närmare sig helgen, med storm steg.
Ett litet schema på dem närmaste dagarna:
Fredag: Studiebesök på fontänen(hihi det stället kan jag nästan in o utan till) På kvällen 40 års kalas.
Lördag: Snyftis fest hos My, hon har avskeds fest, då är det bara en vecka kvar tills hon flyttar.
Söndag: Förhoppningsvis solsken och ingen baksmälla, så man kan greja i trädgården;)
Måndag:
Skola, sen jobba natt på behandlingshemmet.
-----------Kul att veta va???;)

Lite trökigt är det allt, nu när värmen äntligen har kommit, så visar det att det ska vara regn dem närmaste dagarna. Aldrig kan det vara perfekt.

Johan jobbar i dag tills i morgon, så jag har varit lite frustrerad på barnen må jag säga. Kevin gnäller så fort Douglas gör nåt och Douglas gnäller så fort han inte får göra nåt. Hur faaan ska man få ihop det??? Snälla Svar!
Inte för att vara sån, för jag älskar barnen över allt annat, men ibland så, bara en liten stund så tänker jag på att packa ner lite saker i en påse, tandborste, linsväska och flytta hemifrån;)

Snart ska jag krypa ner i sängen bredvid en prins.

Dem är juh trots allt söta/snälla när de sover

glass i stora lass

Jag fick mig en sovmorgon i morse, när klockan ringde kl 7 i morse och jag insåg att det var bra att jag ställde telefonen igår kväll. Douglas sov ända till 7.15, som ni vet så händer det inte allt för ofta. Visst var det skönt att få sova längre än vad man brukar, men det blev kaos ändå. Stress stress, sen var det ett jäkla väder oxå.

Vi kollade på en film i utv.psykologin som handlade om ett behandlingshem i England som tar emot barn med anorexia och i dokumentären inrikdade dem mot pojkar. Ucsh, den minsta var bara 11 år. Dem ungarna hade mer koll på kalorier än vad jag har.

Nu sörplar barnen i sig var sin glass, det ser väldans gott ut, så jag funderar på om jag ska ta en jag med

Nu är jag o lillskrutten på väg hem.

dsc01092 (MMS)

Nu är jag o lillskrutten på väg hem.


Det här var inget kul att vakna till. Regn...

dsc01091 (MMS)

Det här var inget kul att vakna till. Regnet studsar ner på marken.


Ingen DH än... Datorn okupperad.

dsc01089 (MMS)

Ingen DH än... Datorn okupperad.


Trött som skam

Vilken härlig o varm dag, äntligen så är kanske värmen på väg!?!
Men det var mindre sköj att inse efter lunch att man inte skulle få åka hem, utan sitta inne i 3 timmar och ta hand om antagningarna inför nästa års elever. Visst så var det lite kul och det blir nog en härlig grupp som kommer.
Men när jag äntligen kom hem vid 5 så var det raka vägen ut på altanen.
Kevins kompis Jonas kom, så Douglas var med mig ute o myste. Medans Johan var redig och städa ur garaget.






Jag hatar när jag är trött på kvällarna, det är nu jag vill ha energi. Greja o dona, men jag lägger mig nog i sängen snart och njuter framför sista DH avsnittet.


Grabbarna bus äter kvällsmat.

Har precis kommit hem. Njuter ute i solen:)

dsc01087 (MMS)

Har precis kommit hem. Njuter ute i solen:)


antagning

Gooood moooorgooon!
Fick mig en sov morgon idag, Douglas vakna 6,30;) Det var behövligt, för jag gick inte o la mig förrens 00.30 igår.
Idag blir det mer redovisningar att lyssna på, sen i em, ska jag vara kvar på skolan och vara med när skolan har antagning för nästa års elever. Ska bli lite kul och se vilka som ska börja då.

Ha en bra dag allesammans

DH in my heart

Precis hemkommen från My, efter ett spännande avsnitt. Och grädden på moset var juh att vi hitta en sida på nätet, så vi såg ett avsnitt till. Men jag kan inte vänta två veckor till sista avsnittet visas, så det ska jag se i morgon. Ååå sviss, så är mina heliga tisdagar väck;) Funderar lite på om jag ska lägga mig och titta på det nu, men jag behöver min skönhetssömn, jag blir juh så grinig när jag är trött annars....
Här är sidan förresten

Prata med Hanna tidigare, känns lite konstigt att dem har flyttat. Saknar dem:/

Natti natti

Och det är tummen upp

dsc01085 (MMS)

Och det är tummen upp


Sitter hemma hos My och väntar på DH

dsc01084 (MMS)

Sitter hemma hos My och väntar på DH


irriterad.....

Det har varit mycket lyssnande idag, min presentation gick bra. Men som sagt en riktigt seg dag, jag slumra nästan till, när en höll en redovisning. Inte för att det var ointressant, utan för att jag var trött och hade bara ätit en varma koppen. Jag kände bara att det var så skönt att vila ögonen, jag hörde allt som sas, men när Alexandra knuffade till min arm, förstod jag att jag var mer sovande än vaken.

När jag kom hem kände jag en irritiation, utan någon anledning. Kevin var rastlös o tjatig, jag trött o hungrig, ingen bra kombination. För att mätta min hunger fanns det en halv fiskbit o lite potatis, TJOHOOOO!

Hoppas att det släpper, Hatar att vara irriterad utan någon anledning. Nä jag får nog ta och äta något, så jag blir lite trevligare;)
Kram så länge

Allt som vanligt

Sitter här nu och allt är som vanligt. Morgon kaffe och datorn vid köksbordet (som numera är i vardagsrummet). Douglas tittar på bompa och braskaminen är i gång. Härlig start på dagen.




Idag är det redovisningar i skolan, så det är mycket att lyssna på idag. Men tur är det att det är många intressanta ämnen.

Jag gick in på katrin zytomierskas blogg igår, jag följde hennes lite till och från förut, men nu när jag inte har haft internet på 1 månad så trodde jag att hennes bebis Ringo har ploppat ut. Men icke... gud stackare vad frustrerande det måste vara för henne. Jag vet inte när hon är beräknad, men det känns som hon har varit gravid i 2 år.

Nu ska jag läsa vidare på mina favvo bloggar, sen göra mig i ordning.

Have a nice day

oinbjudna gäster

Sitter här, helt tom i huvudet av trötthet. Men det är bara att skaka av sig och dricka lite kaffe. För jag måste göra klart mitt arbete som ska vara inlämmnat i morgon i skolan. Jag har valt att skriva o droger,  för att det är så lätt att skriva om. Lätt att hitta fakta om. Några i klassen har valt lite mer intressantare saker att skriva om. T.ex barn misshandel, incest osv. Men jag kände att det skulle bli för jobbigt att skriva om, på alla sätt o vis.
Ska även göra klart power point presentationen, ska juh oxå redovisas muntligt. Egentligen borde man har vant sig nu efter 1 år i skolan, men det är ändå en liten klump i magen innan redovisningar.

Kevin sitter här bredvid mig och leker med Lego. Han är rätt gullig när han sitter där o leker för sig själv och pratar för sig själv.


Anticimex har varit här idag och besprutat något gift i köket, för vi har juh fått oinbjudna gäster... MYROR. Douglas tycker dem är jätte otäcka, han som är så tuff annars. När han såg någon på golvet så backa han o sa öööö och det värsta var i morse när en kröp på hans bara ben. Han grät som om han hade gjort illa sig, stackarn. Men nu är dem väck (för gott hoppas jag).

När vi hade bott här i en vecka så träffa jag även på denna mysiga gäst i sovrummet...


Nope, nu måste jag jobba jobba jobba med skiiiiiten

I´m back

JIPPI!!! nu funkar internet och som jag har längtat. Det blir ett litet kort inlägg nu, för jag ska snart bege mig till skolan.
Det har varit en känslomässig tid det senaste, stort lyckorus att flytta hit till huset och få greja och känslan att det är vårat. Sen det som har varit ledsamt är juh att Hanna o Martin har flyttat och snart ska My flytta:( Men tur är väl att det finns telefon, sms, blogg, bil och tågräls.









I lördags var vi på bröllop. Det var så vackert, Malin o Daniel hade vigseln ute i naturen, sol, vitsippor och fåglar som kvittrade. Har inga kort där ifrån, men det kommer senare kanske.


Hepp nu måste jag skynda mig, skriver mer i kväll.

RSS 2.0